Korting op wenskaarten

Er zijn veel mensen die regelmatig wenskaarten maken. Het maken van wenskaarten is echter een kostbare aangelegenheid. Daarom is het wel handig om af-en-toe een leuke korting te krijgen voor alle wenskaarten die je in je leven verstuurd.

Niet alle wenskaarten aanbieders geven vaak kortingscodes weg, maar er zijn een aantal aanbieders die dit wel doen!

Greetz kortingscode

Met deze Greetz kortingscodes kun je regelmatig gratis kaartjes versturen, zodat je alleen de kosten van de wenskaart hoeft te betalen. Dit maakt het een stuk leuker om goedkoper kaartjes te versturen en je kunt met deze kortingscodes ook voor andere gelegenheden een kaartje maken en op de post laten doen.

De kosten worden er namelijk een stuk lager voor!

Fastcards.nl kortingscode

Met deze kortingscodes van Fastcards kun je regelmatig leuke kortingen verkrijgen. Gratis verzending, tweede kaartje gratis of een hele kaart gratis. De kortingscodes kunnen uiteenlopen. Het belangrijkste is echter dat je leuke kortingen krijgt met deze kortingscodes.

Verder zijn er niet veel aanbieders die regelmatig kortingscodes verstrekken. Wanneer we op de hoogte raken van meer kaartjes-aanbieders, zullen deze ook op de website worden toegevoegd.

Want wenskaarten maken wordt een stuk leuker met bovenstaande kortingscodes site. Veel plezier met je nieuwe verslaving!!