Uitnodigingen maken

Echte uitnodigingen maken voor verschillende gelegenheden? Eenvoudig en snel te doen op internet. Voor een kinderfeestje, pensioen, receptie, huwelijk, communie of barbecue. Uitnodigingen maken op internet is de plek voor iedere uitnodigingskaart!

Let op: alle uitnodigingen op deze pagina kunt u bestellen op Kaartje2go.nl

Uitnodigingen maken op Kaartje2go.nl

Kaartje2go.nl is een zeer leuke website, waar u heel eenvoudig uitnodigingen kunt maken. De leukste uitnodigingen zijn voor u geselecteerd en u kunt daarom heel snel aan de gang.

Bij Kaartje2go kunnen de kortingen wel oplopen tot 40%. Wanneer u zich aanmeldt bij de kaartenservice, ontvangt u een gratis 1e wenskaart. U kunt deze gratis kaart bijvoorbeeld gebruiken als proefdruk voor uw uitnodigingen.

Verder kunt u een adresboek maken, alle gemaakte kaarten bewaren en met een handige verjaardagskalender (online!) vergeet u geen verjaardag meer. Een bepaalde periode voor een verjaardag kunt u een notificatie ontvangen om de jarige een kaartje te sturen.

Kortom, een leuke uitnodigingskaart maakt u snel en voordelig op Kaartje2go.nl.

Meer over uitnodigingskaarten op onze website

Op onze website vindt u voorbeelden, inspiratie, teksten en de mogelijkheid om echte uitnodigingen op internet te bestellen.